Udstillinger

Hvem er jeg ?

Hej Jeg hedder Pia.

 

Eksamener i billedkunst

 

Jeg har egentlig altid haft en lyst til at udtrykke mig via kunsten, men jeg begyndte altså først i 2001 at gøre noget ved det. Jeg startede med at gå på skole, for at lære grundprincipperne i hvordan et maleri bliver bygget op. Efter endt skolegang tog jeg eksamen i billedkunst. Derefter gik jeg på HF billedkunst, hvor jeg ligeledes tog en eksamen.

 

Jeg har også været så heldig, at tre meget erfarende kunstner Joan Bergquist, Hanne Ørskov og Sonja Godthjælp har taget mig under deres vinger og lært mig forskellige teknikker og fiduser der også findes i kunsten. Det har tilført min kunst en anden dimension, som jeg helt sikkert ikke kan lære på en skolebænk. 1000 tak

 

Mål

 

Mens jeg gik på skolen og lærte om kunst, begyndte det så småt at gå op for mig, at jeg var på den rette hylde, og at jeg vil gøre kunsten til min levevej. Jeg arbejdede målrettet på dette, og ENDELIG i oktober 2011 kunne jeg opsige et fuldtids job. Jeg har helliget mig til kunsten siden.

 

Heldigvis er det gået over alt forventing. Jeg har både udviklet mig kunsterisk og jeg har udstillet både i Danmark og i udlandet.

 

De malerier jeg har malet, sørger min webmaster for, som er min dejlige mand, at uploade på Buxbomsart´s hjemmeside.

 

Hvorfor skriver jeg et nyhedsbrev om min kunst

 

Der er flere der har spurgt om jeg vil fortælle, hvorfor jeg maler de forskellige malerier. Derfor sender jeg altid nyhedsbrev e ud, når jeg har malet et maleri. Du kan også modtage et nyhedsbrev fra mig. Du kan enten tilmelde dig på hjemmesiden eller du kan skrive til mig, at du vil modtage et nyhedsbrev . Min mailadr. er buxbomsart@gmail.com

 

Digt

 

Sonja Godthjælp har skrevet et digt om mig og min kunst.

Digtet beskriver meget fint hvorfor jeg maler.

 

Jeg maler hvert minut, jeg kan afse til det.

Jeg nyder, at se billederne vokse frem.

Jeg maler, for at fryde dig og mig.

 

Tak fordi du har brugt din tid på at læse lidt om mig. Jeg håber at du får en vidunderlig dag

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved